Workshop Leren met de kracht van video | 16 april 2019

Workshop Leren met de kracht van video | 16 april 2019

Leren met de kracht van video

Het blijkt steeds meer dat mensen leren liever via video’s dan via teksten. Maar hoe kunnen we goed video’s in het leerproces inzetten. Het moet een didactische meerwaarde hebben en niet alleen maar leuk zijn. Vaak wordt gezegd dat het maken van video’s erg duur is. Maar met de huidige apparatuur en software kan iedereen al mooie video’s ontwikkelen.   

Binnen de workshop ’Leren met de kracht van video’ doorlopen we het proces om zelf video’s te maken van A tot Z. De missie van Avetica is ‘e-learning bereikbaar maken’. Daarom gebruiken wij tijdens deze workshop alleen middelen die voor iedereen bereikbaar zijn: smartphone/camera en licentievrije software.

We starten met een stukje theorie. Waar let je op tijdens het maken van video’s? Onder andere licht, geluid en compositie. Wat zijn de valkuilen en welke do’s en dont’s zijn van toepassing?

We schrijven een draaiboek en gaan over op de praktijk aan de hand van een casus op locatie. Aan het einde van de dag delen we onze resultaten met elkaar.

Wil jij je content verrijken met video’s? Neem dan deel aan onze workshop ‘Leren met de kracht van video’ in onze Avetica Academie!

Trainer: Marcel van Baaren

Tijdens de workshop is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. De groepsgrootte is maximaal 8 personen. De kosten zijn € 475,- excl BTW. Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen met Avetica.

Praktische informatie:
  • Datum: 16 april 2019
  • Tijd: 10:00 - 17:00
  • Locatie: Avetica