UnMoodle your Moodle | 9 oktober 2018

UnMoodle your Moodle | 9 oktober 2018

Ook wel eens een leeromgeving gezien waarvan je dacht ‘WAUW!’? En dat je erachter komt dat ook dit gewoon Moodle is? Vanaf dit najaar kun jij ook jouw leeromgeving UnMoodl’en! Door grote belangstelling voor deze workshop op het Avetica Live Event 2018 bieden we nu de dagvariant aan in onze Avetica Academie.

Hoe zorg jij er nu voor dat jouw leeromgeving weer voldoet aan de moderne uitstraling? We zien vaak dat keuzes geen bewuste keuzes zijn geweest. De grootste valkuilen pikken we tijdens deze workshop eruit als het gaat om vormgeving en inrichting. We nemen je mee in onderwerpen als de customer journey, navigatie, templates en het instrueren van gebruikers. Alles om het gebruiksgemak te optimaliseren.

Tijdens deze workshop maken we gebruik van standaard Moodle en plugins uit de Community. Uiteraard laten we je ook wat succesvolle ge’UnMoodlede leeromgevingen zien.

Wil jij een aantrekkelijke gebruikersinterface creëren en beter nadenken over het UX Design (user experience) van je leeromgeving? Schrijf je dan vlug in voor de workshop ‘UnMoodle your Moodle!

Trainer: Bas Harkink

 

 

 

 

 

Tijdens de workshop is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. De groepsgrootte is maximaal 12 personen. De kosten zijn € 450,- excl BTW. Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen met Avetica.

Praktische informatie:
  • Datum: 9 oktober 2018
  • Tijd: 10:00 - 17:00
  • Locatie: Avetica