Blog

Rapportage status betalingen in CoursePayment

4 september 2018

Met CoursePayment kan je betaalde cursussen aanbieden in Moodle. Deze aanmeldingsplugin bieden we al jaren aan. CoursePayment is gekoppeld met de paymentprovider Mollie en in hun portal kan je overzichten zien van betalingen inclusief de status van elke betaling of poging. Een paar klanten wilde dit soort rapportages binnen Moodle kunnen zien.

Avetica ontwikkelde een rapportage waarin alle statussen van de betalingen te zien zijn. Je kan filteren op naam van de gebruiker, op status en op cursus. Een handige toevoeging voor aanbieders van online cursussen.

Lees meer informatie over CoursePayment en download de laatste versie. Wil je zelf CoursePayment uitproberen als een klant, koop dan deze cursus voor € 1,-.

CoursePayment_report.png

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Om te controleren of jij een mens bent, maak de onderstaande rekensom. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.