Blog

Moodle 3.5.1 is uit

10 juli 2018

Deze week zijn de updates (minor releases) uitgekomen van Moodle 3.5.1 en van de andere versies die ondersteund worden door Moodle, te weten 3.4.4, 3.3.7 and 3.1.13. Alle nieuwe versies staan op https://download.moodle.org en op Git. Of vraag je Moodle hoster om de updates te installeren.

Versie 3.5.1 bevat een aantal verbeteringen voor de AVG-functionaliteit. Deze verbeteringen zijn ook doorgevoerd in de Data Privacy plugin die apart voor Moodle 3.3 en 3.4 beschikbaar zijn. Daarnaast bevatten deze updates andere verbeteringen en bugfixes.

Per versie zijn dit de releases notes:

Voor Moodle 3.2, 3.0 en alles wat lager is, worden geen updates meer uitgebracht! Heb je nog deze versie, dan moet je eigenlijk zo spoedig mogelijk upgraden. Want ‘passende beveiliging’, wat zo mooi in de AVG staat, is primair een verantwoordelijkheid van de eigenaar van de site.

Moodle release351

Overzicht van Moodle versies inclusief de periode van ondersteuning en security

 

Tags

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Om te controleren of jij een mens bent, maak de onderstaande rekensom. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.