Blog

H5P Essay nieuw content type

21 februari 2018

Peter Jonker

Reacties uitgeschakeld

, ,

H5P heeft weer een nieuw content type gepubliceerd genaamd ‘Essay‘. Met Essay kun je cursisten een tekst in laten voeren waarbij jij bepaalt welke woorden punten opleveren als die in de tekst voorkomen. Per woord kun je alternatieven ingeven en bepalen hoe de score wordt berekend. Krijgt een cursist meer punten als het woord meerdere keren voorkomt of altijd maar 1 punt. Ook kan worden ingesteld of de invoer hoofdlettergevoelig is en of je kleine spelfouten toe wil staan.

Je kunt hieronder testen wat jij over Moodle weet. Essay is gemaakt door Oliver Tacke die vanaf dit jaar ook voor H5P werkzaam is. Hopelijk komt er binnenkort nog meer moois van zijn hand.

Kennismaken met H5P kom dan naar het Avetica Live Event op 20 maart aanstaande.

Tags

 

Reacties gesloten