Blog

Nieuw overzicht Moodle functionaliteit per versie

25 juli 2017

Moodle 3.3 is al een tijdje uit en ik constateerde dat ons overzicht met functionaliteit per Moodle versie nog niet was bijgewerkt. Direct maar even gedaan aangezien 3.3 toch ook weer een aantal mooie nieuwe functies bevat.

Later geven we hier ook alweer een vooruitblik naar Moodle 3.4 die in november 2017 uitkomt. Focus voor die release ligt op verbetering van usability maar toch komen er nog enkele nieuwe zaken bij. Blijf ons volgen voor meer Moodle nieuws.

Tags

 

2 Reacties

  1. Ha Peter,

    Dank voor de update!
    Is er al een mogelijkheid om adaptief te toetsen in Moodle? Bijvoorbeeld door vragen automatisch te laten herhalen die fout gemaakt zijn en wellicht niveau’s in de vragen aan te brengen?
    Groet!

  2. Peter Jonker Peter Jonker says:

    Gerben, Moodle kent (nog) geen mogelijkheid om te toetsen op de manier zoals je beschrijft. Wij volgen ontwikkelingen in de community op de voet maar ken ook geen voorstel of plan om dit in te bouwen. Je kunt natuurlijk altijd individueel lid worden van de Moodle User Association en wanneer je een goed uitgewerkt plan indient zou dat ook nog weleens op stemmen kunnen rekenen! Die van mij heb je alvast 😉