Blog

Avetica ontwikkelt nieuwe Course Payments module voor Moodle

20 maart 2015

Moodle Course-PaymentsAl jarenlang is het mogelijk om je Moodle cursussen te verkopen. Via iDeal of creditcard rekenen jouw klanten dan af, en daarna hebben ze direct toegang. Jij krijgt als aanbieder het geld gestort op je rekening (minus de transactiekosten).

Avetica laat op haar site weten dat zij de module Course Payments helemaal opnieuw heeft ontwikkeld. Er zijn meer functies toegevoegd en het uitbetalingsproces verloopt nu rechtstreeks tussen de Paymentprovider Mollie en de eigenaar van de Moodle site.

Avetica is reseller van Mollie en ontvangt per transactie een afdracht van € 0,05. Hiermee zorgen zij dat de Course Payments aanmeldingsplugin wordt bijgewerkt voor elke nieuwe Moodle versies.

Lees meer over de nieuwe Course Payments module voor Moodle. Op deze pagina kunt u ook de plugin downloaden en zelf uitproberen.

Tags

 

2 Reacties

  1. Mooie plugin. Voor de duidelijkheid van de cursist zou het een echte meerwaarde zijn als de rode A verdwijnt en het herkenbare iDeal pictogram aan de rechterkant verschijnt. Meeliften op de naamsbekendheid van iDeal verhoogt de acceptatie.

  2. Bedankt René voor de feedback. In de volgende versie zal dit anders eruit zien. Trouwens, naast iDeal kunnen meerdere betaalmethoden worden gebruikt, zoals creditcard.