Blog

Handleiding Gebruik Moodle door Belastingdienst

4 juni 2012

Op de Moodlemoot van afgelopen woensdag heeft drs. Richard Dorland een presentatie gehouden over de inzet van Moodle bij de Belastingdienst Academie en hoe zij toekomstige ontwikkelingen zien. Naast zijn presentatie heeft Richard op zijn blog ook een handleiding Moodle 2.x geplaatst. In 75 pagina’s behandelt de handleiding op een duidelijke manier alle belangrijke functionaliteit die ontwikkelaars nodig hebben bij het realiseren van een Moodle cursus.

Richard, bedankt voor het delen!

Download ‘Handleiding Gebruik Moodle voor experts ontwikkelprogramma’s‘.

Tags

 

2 Reacties

 1. Dag Arnout en Richard,

  Dank voor het delen van deze handleiding. Denk dat dit een waardevol document is voor de moodle-ontwikkelaar.

  Tobi Boas

 2. Bedankt Richard!
  Ik kan je handleiding goed (her) gebruiken!
  I love open source
  Groet, Petra