Blog

Schoencadeau van de Sint: Moodle 2.2!!

5 december 2011

Kijk eens wat ik in mijn schoen heb gevonden? Moodle 2.2!!!

Hoe weet Sinterklaas dat toch?

 

 

 

 

Tags

 

3 Reacties

 1. Wil ik ook!
  Mijn schoenen staan al klaar :-)!

  Kees.

 2. Kees: Weet je dat zeker? – We zijn inmiddels voor een project bezig met ontwikkeling op basis van Moodle 2.2, ben er nog niet echt over te spreken. Iets teveel bugs nog…
  Ik wacht nog wel even op 2.2.1 😉

 3. De ontwikkelingen klonken zeer hoopvol. Ik dacht: als Moodlefacts het aankondigt, dan zit het wel snor :-). Nee, op bugs zit ik niet echt te wachten. Deze weken doe ik nog even rustig aan, komend kalenderjaar heb ik meer tijd gekregen voor de invoering van Moodle op school, dus per begin januari gaan we full speed aan de gang.
  Wacht nog maar ff met 2.2, op naar 2.2.1 🙂
  Kees.