Blog

Nieuw cursusformat voorkomt eindeloos scrollen

13 september 2010

Eindeloos scrollen door een Moodle cursus, het zal velen bekend in de oren klinken. Moodle ‘scroll of death’ wordt het ook wel genoemd. Moodlenews.com schrijft over het nieuwe cursusformat Collapsed Topics.

Als dit formaat geselecteerd is voor uw cursus zal elk onderwerp gesloten worden getoond  met alleen de titel  weergegeven. Alle onderwerpen met uitzondering van nul hebben een toggle dat wordt weergegeven voor dat onderwerp. Een of meerdere onderwerpen kunnen worden weergegeven op een gegeven moment.

Cursusformaat 'collapsed topics'

Download het cursusformaat Collapsed Topics. Er is zelfs al een versie voor Moodle 2.0!

Tags

 

One Comment

  1. Peter Jonker says:

    Ik wil dit format graag inzetten. Is er al iemand die het in het Nederlands heeft vertaald. Lukt mij niet, ook niet met hulp van Moodle forum.