Blog

Online vaardigheden trainen met Moodle

7 juni 2010

Arnout Vree

Reacties uitgeschakeld

,

Al jaren lang wordt er verteld dat kennis prima via e-learning aan te bieden en te toetsen is en dat vaardigheden toch wel heel lastig wordt. En gelukkig, ook daar komt verandering in. Orga Toolkit heeft een Moodle add-on waarmee je, via de webcam, bepaalde vaardigheden kan trainen. De eerste module die ze hebben gemaakt is leren solliciteren.

Nu kan ik het helemaal gaan uitschrijven hoe werkt, maar beelden én zelf doen zeggen veel meer. In de Moodle cursus Webcamtraining Sollicitatiegesprek staat een demo van deze training met 6 opdrachten waarin je zelf deelvaardigheden kunt oefenen.

Samen met Orga Toolkit wordt de module verder ontwikkeld, want er zijn legio mogelijkheden, zoals een online training leren presenteren of de mogelijkheden met taalonderwijs.

Tags

 

Reacties gesloten